Fenerbahçe’de derbi sorusu:  En-Nesyri mi, Dzeko mu?

Fenerbahçe’de derbi sorusu: En-Nesyri mi, Dzeko mu?

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesinde, forvet hattında kimin görev alacağı tartışma konusu oldu. Köşe yazarı İlker Yağcıoğlu, Edin Dzeko'nun tercih edilmesi gerektiğini savundu

Fenerbahçe'nin son transferlerinden Youssef En-Nesyri'nin performansı şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Göztepe maçında gol atmasına rağmen, Kasımpaşa karşısında etkisiz kalan Faslı futbolcu, toplamda 7 maçta sadece 1 gol katkısı sağladı.

Öte yandan, Edin Dzeko sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Boşnak forvet, 9 maçta 8 gol ve 2 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.

UZMAN GÖRÜŞÜ

Eski futbolcu ve köşe yazarı İlker Yağcıoğlu, Takvim gazetesindeki yazısında En-Nesyri'nin mevcut performansıyla Dzeko'nun yerini alamayacağını belirtti. Yağcıoğlu, Faslı futbolcunun fiziksel durumunun yeterli olmadığını vurgulayarak, derbi için En-Nesyri'nin yedek başlamasının daha doğru olacağını savundu.

DERBİ ÖNCESİ DURUM

Fenerbahçe teknik ekibi, 21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde önemli bir karar vermek zorunda. Ya En-Nesyri'ye şans tanıyıp form yakalamasını bekleyecekler, ya da formda olan ve tecrübeli Dzeko ile devam edecekler.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.