Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel belirsizliği: Galatasaray ve İngiliz kulüpleri devrede

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel belirsizliği: Galatasaray ve İngiliz kulüpleri devrede

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi-Samuel'e İngiltere'den talipler olduğu iddia ediliyor. Galatasaray da sezon sonunda transfer için harekete geçebilir. İşte detaylar…

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Bright Osayi-Samuel, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular arasında yer alıyor.

Fanatik’in haberine göre; 26 yaşındaki futbolcunun geleceği konusunda belirsizlik sürerken, İngiltere’den gelen transfer teklifleri ve Galatasaray'ın ilgisi dikkat çekiyor. Fenerbahçe Yönetimi, Osayi-Samuel’i bedelsiz kaybetmemek için oyuncunun menajeriyle yeniden masaya oturmayı planlıyor. Yıldız futbolcunun yıllık 2.5 milyon Euro maaş talebi nedeniyle önceki görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı.

PEREİRA DÖNEMİNDE SAĞ BEK’E GEÇMİŞTİ

Osayi-Samuel, 2020-2021 sezonunun ocak ayında Queens Park Rangers’tan 500 bin Euro karşılığında transfer edilmişti. O dönem hücum hattında oynayan Nijeryalı oyuncu, Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira döneminde sağ bek pozisyonuna kaydırılmıştı. Sarı Lacivertli formayla 145 resmi maçta görev alan Osayi-Samuel, 7 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

BU SEZON MAÇLAR KAÇIRDI

Bu sezon ise sakatlık ve cezalar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin 12 resmi maçında sadece 6 kez sahada yer alabildi. Fenerbahçe, başarılı oyuncusunu kaybetmemek adına görüşmeleri hızlandırmayı planlarken, Galatasaray'ın da bu transfer için sezon sonunu beklediği iddiaları gündemde yer alıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.