Fenerbahçe yeniden harekete geçti! Amrabat sonrası bir isim daha geliyor

Fenerbahçe yeniden harekete geçti! Amrabat sonrası bir isim daha geliyor

Sofyan Amrabat sonrası transferde hızlanan Fenerbahçe, orta sahadaki eksikliğini gidermek amacıyla Boca Juniors'un genç yeteneği Cristian Medina'yı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.

Fiorentina'nın 14 milyon dolarlık teklifini reddeden Boca Juniors, Fenerbahçe'nin 15 milyon dolarlık teklifine ve gelecekteki satıştan yüzde 20 pay verme şartına sıcak bakmasa da, görüşmeler devam ediyor. 22 yaşında olmasına rağmen Arjantin Milli Takımı'nda forma giymiş olması, gelecekte daha da gelişeceği anlamına geliyor.

medina.jpg

Hem defansif hem de ofansif görevlerde başarılı olması, Fenerbahçe'ye taktiksel çeşitlilik kazandırabilir. Henüz genç olmasına rağmen gösterdiği performans, gelecekte büyük bir yıldız olabileceğini gösteriyor.

TRANSFERİN GELECEĞİ

Fenerbahçe'nin ısrarcı olduğu Cristian Medina transferi, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sonucuna göre şekillenecek. Boca Juniors'un 20 milyon dolarlık serbest kalma bedeli talebi, transferin gerçekleşmesi için en büyük engel olarak görünüyor. Ancak Fenerbahçe'nin sunduğu ek ödeme şartı, transferin olumlu sonuçlanması için umut verici bir işaret olarak yorumlanıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.