Fenerbahçe ve Galatasaray o isim için yarışıyor

Fenerbahçe ve Galatasaray o isim için yarışıyor

Fenerbahçe ve Galatasaray, Juventus'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Arthur Melo için transfer yarışına girdi. Bonservisi için 80 milyon Euro ödenen yıldız futbolcu, iki ezeli rakibin yanı sıra Benfica ve Roma'nın da radarında.

Türk futbolunun iki dev kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de kıyasıya bir mücadele sergileyen iki ezeli rakip, şimdi de transfer piyasasında karşı karşıya geldi.

102 PUANLA ŞAMPİYON OLDU

Galatasaray, 102 puanla ligi zirvede tamamlayarak 24. şampiyonluğunu elde ederken, Fenerbahçe 99 puanla ikinci sırada yer aldı. Yeni sezonda da zirve yarışında yer almak isteyen iki kulüp, kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, sarı-lacivertliler Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü transferlerini resmiyete kavuşturdu. Fenerbahçe'nin yakın zamanda En-Nesyri transferini de açıklaması bekleniyor.

JUVENTUSLU İSİM İÇİN YARIŞA GİRDİLER

Son olarak, İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgiye göre, iki kulüp Juventus'un yıldız orta saha oyuncusu Arthur Melo için karşı karşıya geldi. 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Fiorentina'da forma giydi ve 48 maçta 2 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

2020 yılında Barcelona'dan Juventus'a 80.6 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Melo'nun, İtalyan ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan 1.72 boyundaki yıldız oyuncu, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Benfica ve Roma'nın da transfer listesinde yer alıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.