Fenerbahçe ve Antalyaspor 57. kez karşı karşıya geliyor

Fenerbahçe ve Antalyaspor 57. kez karşı karşıya geliyor

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Antalyaspor, yarın 57. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, 37 galibiyetle üstünlüğünü korurken, Akdeniz ekibi sadece 8 kez galibiyet sevinci yaşadı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor ile yarın 57. kez sahaya çıkacak. İki ekip arasındaki rekabet, Fenerbahçe’nin 37 galibiyetle üstün olduğu bir tabloyla devam ediyor. Bugüne kadar oynanan 56 lig maçında 11 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, Antalyaspor 8 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Fenerbahçe, bu maçlarda 102 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü.

ANTALYA'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 28 maçın 14’ünden galibiyetle ayrılırken, Akdeniz temsilcisi 5 kez kazanmayı başardı. 9 maçta ise taraflar puanları paylaştı. Bu mücadelelerde Fenerbahçe 38 gol kaydederken, Antalyaspor 25 golle karşılık verdi.

TARİHİ FARKLI GALİBİYETLER

Fenerbahçe, 1996-1997 sezonunda sahasında elde ettiği 5-0'lık galibiyet ile rakibi karşısında en farklı zaferini elde etti. Antalyaspor ise 5 Şubat 2016’da sahasında 4-2 ve 29 Ekim 2012’de deplasmanda 3-1'lik skorlarla Fenerbahçe karşısındaki en farklı galibiyetlerine ulaştı.

SON 10 MAÇTA FENERBAHÇE ÜSTÜNLÜĞÜ

İki takım arasında ligde oynanan son 10 maçta, Fenerbahçe 6 galibiyet alırken, Antalyaspor sadece 1 kez kazanabildi. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe bu maçlarda 17 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Antalyaspor, Fenerbahçe'yi son olarak 4 Ekim 2019'da 1-0'lık skorla deplasmanda mağlup etti.

Fenerbahçe, bu istatistikler ışığında, Antalyaspor karşısında yine galibiyet arayacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.