Fenerbahçe tur kapısını sonuna kadar açmak istiyor

Fenerbahçe tur kapısını sonuna kadar açmak istiyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında İsviçreli rakibi Lugano'yu konuk ediyor. İlk maçta 4-3'lük avantaj elde eden Sarı-Lacivertliler, turu geçmesi halinde Fransız ekibi Lille ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında yarın akşam saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda 4-3'lük galibiyet alan Sarı-Lacivertliler, tur için avantajlı bir konumda bulunuyor.

52 GOL ATTI, 42 GOL YEDİ

İsviçre'deki ilk karşılaşmada Edin Dzeko'nun hat-trick yaparak yıldızlaştığı Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerindeki 36. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, bugüne kadar oynadığı 35 eleme maçında 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda 52 gol atan Fenerbahçe, kalesinde ise 42 gol gördü.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin rakibi Lugano, İsviçre Ligi'ne güçlü bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk iki maçında da galip gelen İsviçre ekibi, ligde Grasshopper'i 2-1, Basel'i ise deplasmanda 2-1 mağlup etti.

MÜCADELENİN HAKEMLERİ

Karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones düdük çalacak. Jones'a yardımcı hakemler olarak Neil Davies ve Wade Smith eşlik edecek. Maçın dördüncü hakemi Sam Barrott olurken, VAR görevini Jarred Gillett, AVAR görevini ise Thomas Bramall üstlenecek.

Fenerbahçe, bu kritik karşılaşmayı kazanması durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille ile mücadele etme hakkı kazanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.