Fenerbahçe, Serdar Aziz için devre arasına kadar takım bulunmasını istedi

Fenerbahçe, Serdar Aziz için devre arasına kadar takım bulunmasını istedi

Sezon başında teknik direktör Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği Serdar Aziz, Fenerbahçe'de devre arasına kadar takımdan ayrılması beklenen isimlerden biri.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun sezon başındaki Avusturya kampında kadro planlamasında yer vermediği tecrübeli stoper Serdar Aziz, yaz transfer döneminde yeni bir takım bulamadı. Sabah'ın haberine göre; sarı-lacivertli yönetim, maaşı 18 milyon TL'nin üzerinde olan 33 yaşındaki oyuncunun menajerine, devre arasına kadar bir kulüp bulması yönünde talimat verdi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Serdar Aziz'in, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Ancak teknik heyetin yeni planları doğrultusunda tecrübeli savunma oyuncusunun devre arasında takımdan ayrılması gündemde. Kulüp yönetimi ve Mourinho, Serdar'ın takımdaki geleceğine ilişkin bu kararın arkasında duruyor.

5 YILDIR FORMA GİYİYOR

Serdar Aziz, 2019'dan bu yana Fenerbahçe forması giyiyor ve sarı-lacivertli takımla birçok başarıya imza attı. Ancak yeni sezondaki kadro planlamasında yer bulamayan oyuncunun, devre arasında hangi kulübe transfer olacağı merak konusu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.