Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde Szymanski'ye güveniyor

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde Szymanski'ye güveniyor

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı derbiye hazırlanırken, teknik direktör Jose Mourinho'nun planında Sebastian Szymanski önemli bir rol oynayacak.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de yarın Galatasaray ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho, derbi öncesinde oyuncularına çeşitli uyarılarda bulunarak her ayrıntıyı titizlikle çalışıyor.

SZYMANSKİ'YE BÜYÜK GÖREV

Sabah'ın haberine göre; Mourinho'nun derbi stratejisinde Sebastian Szymanski'nin merkezi bir rol üstlenmesi bekleniyor. Özellikle Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı'ya karşı şok pres uygulamayı planlayan Portekizli teknik adam, bu konuda Szymanski'nin etkisini artırmayı hedefliyor.

Szymanski, Abdülkerim’in ilk top kontrolünde anlık pres yaparak rakibinin oyununu bozmayı ve top kaybı yaşatmayı amaçlayacak. Ayrıca, bu pres stratejisine zaman zaman diğer orta saha oyuncularının da katılması bekleniyor. Kapılan toplarla hızlı hücuma geçmeyi planlayan Fenerbahçe, bu taktiği derbide kullanarak Galatasaray karşısında avantaj elde etmeyi umuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.