Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sıcak gelişme: Mourinho'dan Filip Kostic kararı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sıcak gelişme: Mourinho'dan Filip Kostic kararı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray dev derbide kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesi, Fenerbahçe'de Mourinho'nun Filip Kostic için aldığı karar dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında futbolseverleri büyük bir heyecan bekliyor. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı evinde ağırlayacak. Her iki takım da bu kritik mücadele öncesi hazırlıklarını tamamlarken, özellikle Fenerbahçe cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bu sezon Jose Mourinho önderliğinde uzun yıllardır özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğu hedefine odaklanan Fenerbahçe, derbide mutlak galibiyet peşinde. Sarı-lacivertliler, hata yapmadan şampiyonluk yarışında rakiplerine gözdağı vermek istiyor.

MOURİNHO'DAN KOSTİC KARARI

Derbi öncesinde Fenerbahçe’nin en çok merak edilen isimlerinden biri Filip Kostic oldu. Mourinho’nun yıldız futbolcunun durumuyla ilgili aldığı son karar gündeme bomba gibi düştü.

Fotomaç'ın haberine göre, Filip Kostic bu dev mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak. Mourinho, maçın gidişatına göre Kostic'i sahaya sürmeyi planlıyor. Bu kararın nasıl sonuç vereceği ise merak konusu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.