Eyvah eyvah: Narin bu 3’ünü bir arada gördüğü için öldürülmüş

Eyvah eyvah: Narin bu 3’ünü bir arada gördüğü için öldürülmüş

Narin cinayetiyle ilgili akıllardaki soru işaretleri cevaplarını bulmaya başladı. Narin’in bu 3 ismi uygunsuz bir şekilde gördüğü için öldürüldüğü ifade edildi.

Türkiye’nin konuştuğu Narin cinayetiyle ilgili akıllardaki soru işaretleri cevaplarını bulmaya başladı. Narin’in bu 3 ismi uygunsuz bir şekilde gördüğü için öldürüldüğü ifade edildi.

Sözcü TV’nin haberine göre, şüphelilerin telefonlarındaki silinen mesajların bir kısmı geri getirildi. Silinen mesajlarda ağırlıklı olarak Narin’in annesi Yüksel Güran, yengesi Hediye Güran, kardeşi Enes Güran ve amcası Salim Güran’ın adı geçiyor.

İŞTE O İSİMLER

Geri getirilen mesajlar Narin’in, gördüğü bir şey üzerine öldürüldüğü ihtimalini güçlendirdi. Narin’in amcası Fuat’ın eşi Hediye Güran, annesi Yüksel Güran ve amcası Salim Güran’la ilgili bir şey gördüğü, bunun üzerine öldürülmesine karar verildiği ileri sürülüyor. Narin’in gördüğü manzarada abisi Enes Güran’ın da olmuş olabileceği konuşuluyor.

"ENES DE OLABİLİR"

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da, Narin’in ne gördüğü konusunda şu iddialar dolaşıyor:

“Biri konuşmuş sonunda!
_ 20 Ağustos yani cinayetten 1 gün önce Narin amcasının evinin yakınındaki ahırda maalesef Türk toplumunun kaldıramayacağı bir şey görmüş.
_Cinayet planlı yani.
_ Silinen mesajlarda Yüksel Güran, Narin in diğer amcası Fuat ın karısı Hediye Güran Enes Güran ve Salim Güran var.
_21 inde Narin kuran kursundan gelince anne Narin i Enes ve arkadaşlarının olduğu ahıra yönlendiriyor. Narin gelince Enes amcayı arıyor. O geliyor ve Enes Narin i yüksek ihtimal boğuyor.
_Narin in tanık olduğu olayda imam amcası Fuat ın eşi Hediye Güran, anne Yüksel Güran Salim Güran var (Enes var mı onu bilmiyorum)

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.