Eylül Tumbar kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Eylül Tumbar kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Eylül Tumbar son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Eylül Tumbar kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Eylül Tumbar var. Eylül Tumbar son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Eylül Tumbar kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

eylül tumbar

EYLÜL TUMBAR KİMDİR?

Eylül Tumbar’ın hayatı hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. 20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen Eylül Tumbar, aktif olarak instagram kullanıcısıdır. Instagram kullanıcı adı @eylultumbar‘dır. Hayatında seyahat etmek, gezmek, doğada vakit geçirmek ve yüzmekten büyük keyif aldığı biliniyor. Fotoğraf çekmek ise onun için adeta bir tutku.

2023 senesinde Netflix platformunda yayınlanan ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’ isimli dizi için kamera karşısına geçti. Dizi de Begüm karakterinin canlandıran güzel oyuncu, bu dizi ilk dizi ve oyunculuk deneyimini gerçekleştirdi. Dizi de ayrıca Birand Tunca, Deniz Karaoğlu ve Melisa Sözen gibi isimler de rol aldı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.