Eva Murati kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Eva Murati kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Şampiyonlar Ligi ile gündeme gelen ünlü sunucu Eva Murati herkes tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar, Eva Murati kimdir? Eva Murati nereli ve Eva Murati kaç yaşında? Sorularını araştırıyor.

Ünlü televizyon spikeri olan Eva Murati son günlerde popüler isimlerden biri haline geldi. İnsanlar Eva Murati’yi araştırmaya ve hakkında merak ettiklerini sorgulamaya başladı. Şampiyonlar liginin oynandığı her hafta Eva Murati kimdir? Eva Murati nereli? Eva Murati hangi kanalda çalışıyor? Eva Murati kaç yaşında? Gibi soruları sorguluyor. Peki, Eva Murati kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Sizler için araştırdık. Detaylar haberde:

anttttt-evaavavavav.jpg

EVA MURATİ KİMDİR?

Ünlü spiker Eva Murati, 25 Mayıs 1995 yılında dünyaya geldi. Arnavut kökenli olan Murati, kariyerine henüz 15 yaşındayken başladı. Çeşitli şovlarda ve reklam filmlerinde mankenlik yapan Eva Murati bu sayede dikkatleri üzerine çekerek tanınır hale geldi. Murati televizyon kariyerine ise 2013 yılında başladı. İlk kez Antilope TV programının sunuculuğunu yaptı. Ardından ülkesinde Vizion Plus kanalına geçerek farklı programlar sundu. Aynı zamanda farklı birçok dizi ve filmde de çeşitli roller alarak oyunculuk yaptı.

Çalışma hayatının yanı sıra eğitimde de başarılı olan Eva Murati, Tiran Devlet Üniversitesi’nde Hukuk fakültesinden mezun oldu. Asıl mesleği olan hukukçuluk işiyle uğraşmayan ünlü spiker, 2017’de ilk kez Vizion Plus’ta spor programları sunmaya başladı. Şampiyonlar Ligi’ni sunan Eva Murati, gerek güzelliğiyle gerekse de güzel sunumuyla sadece ülkesi Arnavutluk’ta değil tüm dünyada tanınır hale geldi. İngilizce, İtalyanca, İspanyolca ve Fransızca konuşabilen Eva, üç çocuklu bir ailenin çocuğudur. Aynı zamanda kendisi bir Juventus taraftarı olan ünlü sunucunun babası da eski bir futbolcudur.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.