Etimesgut’a tiyatro müjdesi: 11 Ekim’de başlıyor

Etimesgut’a tiyatro müjdesi: 11 Ekim’de başlıyor

Etimesgut Belediyesi "Vatan Kurtaran Şaban" oyununun açılışını yapacak. Oyun 11 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Etimesgut CKM Ana Sahne'de sahnelenecek.

Etimesgut Belediyesi, KentFest etkinlikleri kapsamında Türk tiyatrosunun önemli eserlerinden "Vatan Kurtaran Şaban" oyununun açılışını yapacak. Haldun Taner’in kaleme aldığı ve kabare türünün öncülerinden biri olarak kabul edilen bu oyun, 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 20:00'de Etimesgut CKM Ana Sahne'de sahnelenecek.

BİLETLER 10 EKİM'DE GİŞEDE

Oyun tapu kadastro müdürü Şaban’ın bir tesadüf sonucu kültür ve sanat işleriyle ilgili yüksek bir göreve getirilmesinin hikayesini konu alıyor. Sanatın ve sanatçıların siyaset ve bürokrasi ile ilişkisini mizahi bir dille ele alan "Vatan Kurtaran Şaban", Erdal Ozan Metin’in rejisiyle sahneye taşınıyor. Etkinliğin Genel Sanat Yönetmeni Erdal Beşikçioğlu, oyun için "Nesiller aşıp şimdi yine bir ilk oyun olarak sizlerle buluşmaya hazır" ifadesini kullandı.

Etkinlikte sınırlı sayıda ücretsiz davetiye bulunuyor. Davetiyeler, 10 Ekim'de CKM gişesinden 11:00-14:00 saatleri arasında temin edilebilecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.