Etimesgut Belediyesi parayı buldu: Yüzlerce aşure dağıtıldı, konser verildi

Etimesgut Belediyesi parayı buldu: Yüzlerce aşure dağıtıldı, konser verildi

Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi parayı buldu. Tasarruf Tedbirleri kapsamında 15 Temmuz etkinliklerini iptal eden Belediye, Muharrem Ayı etkinliğinde keseyi açtı. Ünlü sanatçı Sabahattin Akkiraz konser verdi.

Etimesgut Belediyesi, Muharrem Ayı'nın etkinliğine ev sahipliği yaptı. Muharrem Ayı vesilesiyle Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi Amfi Tiyatrosunda yüzlerce vatandaşa aşure dağıtıldı. Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun katılımıyla gerçekleşen etkinliğe; CHP Malatya Milletvekili Veli Ağababa, CHP Meclis üyeleri, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etimesgut Belediyesi geleneksel aşure dağıtımını gerçekleştirdi. Ardından Türk Halk Müziğinin sanatçısı Sabahat Akkiraz, sevilen türküleri ile sahneye çıktı.

1-005.jpg

SOSYAL BAĞ VURGUSU

Muharrem Ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu dile getiren Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, “Birlik ve beraberliklerimizin pekiştirildiği bu özel günlerin tüm İslam Alemi için tarihi ve kültürel olarak anlamlı bir yeri vardır. Başta Etimesgutlu hemşehrilerimiz olmak üzere Türk-İslam aleminin Muharrem ayını kutluyorum” diyerek verdiği konserle Muharrem ayı etkinliklerine katkısı nedeniyle Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Sabahat Akkiraz’a teşekkür ederek çiçek verdi.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.