Etimesgut Belediyesi 5 sahipsiz köpeği bekçi yaptı

Etimesgut Belediyesi 5 sahipsiz köpeği bekçi yaptı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 5 sahipsiz köpeği bekçi olarak görevlendirdiklerini bildirdi.

Erdal Beşikçioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, Etimesgut’ta can dostlarımız için yepyeni bir dönemi başlattık. Hayvanları koruma kanununda yapılan değişiklikle sahipsiz hayvanların zor duruma düşmesine asla kayıtsız kalamazdık. Bu sebeple, eğitimlerini tamamlayan 5 can dostumuzun belediyemizdeki çeşitli görevlere atamasını gerçekleştirdik. Kreşlerimizde çocuklarımızın yanında, park ve bahçelerde güvenliğin sağlanmasında ve farklı alanlarda bu güzel dostlarımıza yeni görevler veriyoruz."

702-x-351-piksel-702-x-351-piksel-13.jpg

"İTAAT EĞİTİMLERİNDEN GEÇİRİYORUZ"

"Bugün 'Alex' isimli köpeğimizi yeni yuvasında ziyaret ettik. Barınağımızda dostlarımızı hem itaat eğitimlerinden geçiriyoruz hem de onlara sıcak bir yuva sunuyoruz. Biliyorum ki, sevgi ve emek verdiğimizde, geri dönüşleri harika oluyor. Kreşlerimizde çocuklarımızın bu can dostlarımıza gösterdiği ilgiyi görmek gerçekten mutluluk verici. Onların istediği tek şey sevgi, ve biz de belediye olarak onlara bu sevgiyi veriyoruz."

"HEPSİNİN GÜVENDE OLDUĞU BİR ALAN OLUŞTURDUK"

Barınağımızda şu an 80’den fazla can dostumuz var ve hepsinin güvende olduğu bir alan oluşturduk. Ayrıca, arama kurtarma gibi çeşitli eğitimlerle dostlarımızı hayata daha da hazırlıyoruz. Bu bir başlangıç ve inanıyorum ki bu projemiz birçok yere örnek olacak. Onlara sahip çıkmak, korumak ve en önemlisi sevmek bizim görevimiz

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.