Eski manken Nilüfer Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında?

Eski manken Nilüfer Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında?

Emekli manken ve oyuncu Nilüfer Kurt’un İstanbul Ataköy'deki evine hırsız girdi. Okuyanlar ise Nilüfer Kurt’un kim olduğunu merak ediyor. Peki, Nilüfer Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kızıyla yaşadığı evinde, gece uyandığında eli silahlı hırsızlarla karşılaşan Kurt, büyük korku yaşadı. Türkiye’nin tescilli güzellerinden olan ve uluslararası platformlarda da ülkemizi temsil eden Nilüfer Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte tüm cevaplar:

NİLÜFER KURT KİMDİR?

10 Ocak 1976 tarihinde Diyarbakır’da doğan Nilüfer Kurt, Türkiye’nin en önemli top modellerinden olmayı başarmıştır. Annesi ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Kurt, mankenlikle başladığı iş yaşantısına oyuncu ve sunucu olarak devam etti. 1994-1997 yılları arasında Kanal D’de Kadir İnanır ile birlikte sunuculuk yapan Kurt, Haberin Mutfağı’nda yardımcı koordinatörlük yaptı. 1997 senesinde Emel Yıldırım’dan Prestij Mankenlik Ajansı’nı devralan Nilüfer Kurt, genç mankenler yetiştirdi. 1997’de TGRT’de Mehmetçik programı, 2000-2005 arasında ise Star Tv’de Paparazzi adlı programı sundu, çeşitli reklam filmlerinde oynadı. 1999 yılında ise ülkemizi ABD’de Las Vegas’ta Türkiye Güzeli olarak temsil etti. 1997 yılında Yasemin dizisinde Sibel Turnagöl, Tolga Savacı, Yaşar Alptekin gibi isimlerle beraber oynadı. 1997-2001 arası uzun soluklu bir dizi olan Örümcek’te rol aldı. 2000 yılında Hanım Ağa adlı dizide Hanım Ağa karakterine hayat verdi. 2005 yılında Flash TV’de yayınlanan Ünlüler Çiftliği’nin ikinci versiyonu olan Ünlüler Teknesi / Yıldızlar Gemisi adlı yarışma programında yer aldı. 2008-2011 yılları arasında Show Max kanalında “Nilüfer Kurt’la Show Zamanı” isimli birçok ünlüyü konuk ettiği bir talk Show sundu. 2011 yılında bir alışveriş merkezinde program hazırlayıp sundu. 2011 yılında Cem TV’de Mutfakta Sağlık programını sundu. 2014-2015 yıllarında Çağla Şikel, Özge Ulusoy ve Tuğçe Kazaz ile beraber Medeniyetler Defilesi’ni organize etti ve Türkiye turuna çıktı. 19 Ekim 2001 tarihinde tekstilci Kemal Onuk ile dünya evine giren eski mankenin Kayra adında bir kız çocuğu bulunuyor.

nilufer-kurt-kimdir.jpg

EMEKLİ MANKEN VE OYUNCUNUN EVİNE HIRSIZ GİRDİ

Emekli manken ve oyuncu Nilüfer Kurt, son günlerde hırsız vakasıyla korku dolu anlar yaşadı. İstanbul Ataköy’deki evine hırsız giren oyuncu, gece uyandığında eli silahlı hırsızlarla karşılaştı. Kızıyla beraber yaşayan Kurt, “Uyandım ve onlarla karşılaştım, evi soymuşlardı ve benden susmamı istediler” diyerek o geceyi anlattı. Polis, hırsızların yakalanması adına çalışmalar yaparken, Nilüfer Kurt maddi kaybının laptop, çanta ve telefon olduğunu belirtti. Yaşadığı şoku sosyal medya hesabından da paylaşan deneyimli manken ve sunucu, "Sevgili dostlarım, Pazar sabahı 05.30 sıralarında silahlı iki soyguncu evime girdi. Uyandım ve onlarla karşılaştım. Evi soymuşlardı ve benden susmamı istediler. Uzatmayacağım, neyse ki bize zarar vermeden gittiler. Evde evlatlarım vardı. Beni bilen bilir, ancak evlatlarıma zarar gelmediği için şükrediyorum." ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.