Esenyurt’ta iş yerinde hırsızlık: 200 kilo ağırlığındaki kasa çalındı

Esenyurt’ta iş yerinde hırsızlık: 200 kilo ağırlığındaki kasa çalındı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir iş yerinden 200 kilo ağırlığındaki kasa çalındı. İçinde 140 bin lira, 35 bin 200 euro ve 10 bin dolar bulunan kasayı çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Bağlarçeşme Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayı, bir iş yeri sahibinin sabah saatlerinde iş yerine gelmesiyle ortaya çıktı. Yabancı uyruklu Abdulkerim Meşnuk (37), iş yerini önceki gün saat 21.30'da sadece kepenkleri indirerek kapatmıştı. Ancak sabaha karşı plakası alınamayan hafif ticari bir araçla gelen dört hırsız, kepengi zorlayarak iş yerinin içine girdi.

200 KİLOLUK KASAYI ÇALDILAR

Hırsızlar, içerde bir süre dolaştıktan sonra arka tarafta bulunan ve 200 kilo ağırlığında olan kasayı fark ettiler. Hızlar, kasayı sürükleyerek çıkardılar ve geldikleri araca yükleyerek olay yerinden kaçtılar. Sabah 07.30 sıralarında işyerine gelen Meşnuk, hırsızlığın gerçekleştiğini fark ederek hemen polisi arayarak durumu bildirdi.

Polis, olay yerine gelerek güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Hırsızların kimliklerini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Ayrıca, kasada, 140 bin lira, 35 bin 200 euro ve 10 bin dolar olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.