Esed'in özel danışmanı öldü

Esed'in özel danışmanı öldü

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Özel Medya Danışmanı Luna eş-Şibil'in, trafik kazası sonucu ağır yaralanmasının ardından hayatını kaybettiği duyuruldu.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Özel Medya Danışmanı Luna eş-Şibil, trafik kazası sonucu ağır yaralanmasının ardından hayatını kaybetti. Geçtiğimiz salı günü meydana gelen kazanın ardından eş-Şibil, Şam'daki eş-Şami Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı.

1-003.jpg

BAŞKANA EN YAKIN İSİMDİ

Suriye Devlet Başkanlığından yapılan açıklamada, Luna eş-Şibil'in dün saat 18.00 sularında hayatını kaybettiği bildirildi. Açıklamada, "Özel Danışman Luna eş-Şibil dün öğleden sonra Şam'a giden yollardan birinde trafik kazası geçirdi. Kaza, kendisini taşıyan aracın savrulmasına ve yoldan çıkmasına yol açtı. Burada araç birkaç yere çarptı ve bu da danışmanın ciddi şekilde yaralanmasına neden oldu" denildi.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi eş-Şibil'in salı günü saat 15:30'da ciddi bir trafik kazası geçirdiğini ve ağır yaralı olarak önce Yafur'daki bir kliniğe, ardından Şam'daki eş-Şami Hastanesi'ne nakledildiğini doğruladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.