Esaret dizisi Hira kimdir? Esaret Mahassine Merabet kimdir?

Esaret dizisi Hira kimdir? Esaret Mahassine Merabet kimdir?

Mahassine Merabet son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Mahassine Merabet kimdir? Mahassine Merabet kaç yaşında? Mahassine Merabet nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Esaret dizisi Hira kimdir? Esaret Mahassine Merabet kimdir?

Mahassine Merabet 24 Ocak 1999'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu olarak tanınmaktadır. Mahassine Merabet'in ilk oyunculuk deneyimi Esaret dizisi olmuştur. Türkiye'ye 3 yıl önce Fas'tan gelen ve birçok markanın reklam yüzü olarak tanıdığımız Mahassine Merabet almış olduğu oyunculuk eğitimleri ile yapımcıların dikkatini çekti. Faslı oyuncu Tümay Özokur Akademi’de eğitimler aldıktan sonra Türkçesini geliştirdi. Küçük yaştan itibaren Türk dizilerini izleyerek Türkçeyi oldukça duru konuştuğunu söyleyen Mahassine Merabet sosyal medyada oldukça geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Mahassine Merabet Muhammed V Üniversitesinde medya ve iletişim bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Merabet, öğrencilik döneminde birçok festival, konferans ve sunuculuk deneyimleri yaşamıştır. Türkçesini izlediği dizilerden öğrenen Mahassine Merabet bir süre Türkçe – Arapça çevirmenliği de yaptı. Üniversite yıllarında Türk fuarında tanıştığı bir arkadaşı sayesinde ülkemize gelen oyuncu Nişantaşı Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.