Ersun Yanal Alanyaspor ile temas halinde

Ersun Yanal Alanyaspor ile temas halinde

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, teknik direktör Francesco Farioli ile yollarını ayırma kararı aldı. Alanyaspor bir süredir takım çalıştırmayan Ersun Yanal ile görüşme halinde.

Galatasaray ile oynanan hazırlık maçı sonrası oyuncularıyla vedalaşan Francesco Farioli sonrası Alanyaspor'da yönetim Ersun Yanal ile masaya oturdu.

FARİOLİ 1.55 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

İtalyan teknik adam, oyuncularıyla Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçının ardından vedalaştı. İtalyan futbol adamının depremzedelere destek amacıyla Galatasaray ile oynanan hazırlık maçı sonrası oyuncularına veda ettiği öğrenildi. Ağustos 2020'de Alanyaspor'da Çağdaş Atan'ın yardımcısı olarak Türkiye kariyerine başlayan 33 yaşındaki teknik direktör, Fatih Karagümrük'te teknik direktör olarak görev almasının ardından Akdeniz ekibine dönmüştü. Aralık 2021'de Bülent Korkmaz'ın yerine göreve başlayan Farioli, Alanyaspor'da 47 maçta 21 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyet alarak 1.55 puan ortalaması yakaladı.

ersun-yanal-alanyaspor-1.jpg

ERSUN YANAL İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Francesco Farioli'nin Alanyaspor ile yollarının ayrıldığı bugün resmi olarak açıklanacak. Genç İtalyan teknik adamın kariyerine Avrupa'da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sezon sonuna kadar dinlenmeyi düşünen Farioli gelecek sezon için hazırlıklarına başlayacak. Farioli sonrası son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Ersun Yanal Alanyaspor'un gündemine gelen ilk isim oldu. Güney ekibi tecrübeli hocayla prensip anlaşmasına vardı. Antalya'da bulunan Ersun Yanal'ın bugün Başkan Hasan Çavuşoğlu ile görüşerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.