Ersen Martin kimdir? Son hali yürekleri burktu!

Ersen Martin kimdir? Son hali yürekleri burktu!

Geçtiğimiz Mayıs ayında aort damarı yırtılan, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ersen Martin kimdir?

Türk futbolunun efsane golcülerinden olan ve Mayıs 2022 tarihinden itibaren yoğun bakımda bulunan Trabzonspor ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ersen Martin kimdir? İşte tüm detaylar:

ersen martin trabzonspor'da oynarken

ERSEN MARTİN KİMDİR?

23 Mayıs 1979 yılında Almanya'nın Marktredwitz şehrinde dünyaya gelen Ersen Martin, 1999 yılında Beşiktaş'ta forma giymeye başladı. Kariyerinde 11 farklı takımda ter döken Martin, 2000-2001 sezonunda ise Siirt Jetpaspor’a kiralandı. 2001-2002 sezonunda Göztepe'ye transfer olan Ersen Martin, ardından futbol kariyerinin en parlak dönemlerini yaşadığı ve Süper Lig gol kralı olduğu Denizlispor'a transfer oldu. 2002-2003 sezonunda Denizlispor'la UEFA Kupası'nda mücadele etti. Sırasıyla Ankaraspor, Trabzonspor, Recreativo Huelca, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor formalarını terleten futbolcu, 2013 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktaladı. Kariyerinde toplamda 372 maçta 101 gol ve 27 asistlik katkı verdi. 3 kez Türkiye A Milli Takım formasını giydi.

ersen martin ameliyat sonrası

AORT DAMARI YIRTILDI

Eski futbolcu Ersen Martin, geçtiğimiz sene 2022 yılının Mayıs ayında kalp krizi geçirmiş, aort damarı yırtılmış ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Uzun süredir bulunduğu yoğun bakımdan çıkan efsane golcü reaksiyon vermeye başladı. Ersen Martin'in son hali ise yürek burktu.
Mayıs 2022'de kalp krizi geçiren ve hala hayat mücadelesi veren Ersen Martin'in aylar sonra tepki vermeye başladığı öğrenildi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.