Ersan Şen kimdir, ne iş yapar?

Ersan Şen kimdir, ne iş yapar?

Katıldığı bir televizyon kanalında“2023 yılında AFAD’a ayrılan bütçe 2,3 Milyar TL, Diyanet İşleri’ne ayrılan bütçe 35 Milyar TL” diyerek sosyal medyada gündem olan Ersan Şen kimdir, ne iş yapar?

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde şiddeti hissedilen yıkıcı 7,7 ve 7,6 yıkıcı iki büyük depremin ardından Türkiye’ tüm gücüyle seferber olmuş durumda. Arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, televizyon programına katılan uzmanlar, deprem hakkında görüşlerine devam ediyorlar. Katıldığı bir haber programında “2023 yılında AFAD’a ayrılan bütçe 2,3 Milyar TL, Diyanet İşleri’ne ayrılan bütçe 35 Milyar TL. Herhalde Japonya’dan daha az tehlikede olan bir ülkeyiz.” yorumunu yapan Ersan Şen, kimdir, ne iş yapar?

ERSAN ŞEN KİMDİR?

Ersan Şen, 16 Temmuz 1966 tarihinde Nevşehir’de doğdu. 1987 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Şen, yüksek lisansını 1989 senesinde mezun olduğu üniversitede yaptı. Yine aynı üniversitede 1994 senesinde doktorasını yapan Şen, 1998 senesinde de doçent oldu. 2014 yılından itibaren profesör unvanını alan Şen, Ceza Hukuku ve Ceza Yargılaması alanında akademik kariyer yapmıştır ve bu alanda birçok kitap ve makale yazmıştır.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.