Ernest Muçi Beşiktaş'ta formadan uzak kaldı

Ernest Muçi Beşiktaş'ta formadan uzak kaldı

Beşiktaş'ın Arnavut 10 numarası Ernest Muçi, bu sezon takımda forma şansı bulmakta zorlanıyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, genç futbolcunun performansından memnun değil.

Geçtiğimiz ocak ayında Legia Varşova’dan 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Ernest Muçi, Beşiktaş’ta gözden düşmüş durumda. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Muçi'yi son dönemde maç kadrolarına almadı ve oyuncuya yeterli süre vermedi.

23 DAKİKADA SAHADA KALDI

Ajax deplasmanında hiç forma şansı bulamayan Muçi, son olarak Trabzonspor maçında sadece 23 dakika sahada kalmış ve beklentilerin altında bir performans sergilemişti. Bu sezon Portekizli yıldız Rafa Silva’nın gölgesinde kalan Arnavut futbolcunun, aldığı sınırlı sürelerden dolayı moralinin bozuk olduğu belirtildi.

HOCA MEMNUN DEĞİL

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un, son dönemde Muçi’nin antrenmanlardaki performansından memnun olmadığı ve bu nedenle genç futbolcuya daha az süre verdiği öne sürüldü. Buna rağmen, Hollandalı teknik adamın ilerleyen haftalarda rotasyon kapsamında Muçi'den faydalanmayı planladığı da aktarıldı.

Muçi, daha fazla süre alıp Beşiktaş’ta kendini kanıtlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.