Eray Cömert kimdir?

Eray Cömert kimdir?

Valencia forması giyen Türk kökenli İsviçre’li futbolcu, Basel Futbol Kulübü’nün yaptığı paylaşım sonrası gündeme bomba gibi düştü. Peki, Eray Cömert kimdir?

Basel forması giyerken çekindiği bir fotoğrafı Basel Kulübü’nün paylaşması sonucu Eray Cömert gündeme oturdu. Eski kulübünün doğum gününü kutladığı futbolcu, şakasına çekilmiş bir fotoğrafıyla gündeme düştü. Peki, Eray Cömert kimdir? İşte tüm detaylar:

ERAY CÖMERT KİMDİR?

Tam adı Eray Ervin Cömert olan futbolcu, 1998 yılında dünyaya geldi. İsviçreli bir anne ve Türk babadan olma Eray Cömert, küçük yaşlarda gösterdiği yeteneğiyle futbol alt yapısına yazdırıldı. Altyapıda da kendini gösteren Cömert, İsviçre’nin önde gelen takımlarından biri olan Basel’de profesyonel kariyerine başladı. Defans pozisyonunda forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu, Lugano ve Sion formaları da giydi.

eray cömert kimdir

2013 senesinde İsviçre’nin alt yaşlar kategorileri milli takımlarında forma giymeye başlayan Eray Cömert, 2019 senesinde ilk kez İsviçre A takımında forma giydi. Cebelitarık ile oynanan maçın 65. dakikasında sahaya giren Eray Cömert İsviçre A milli oldu.

Son olarak doğum günü kutlama mesajında eski kulübü Basel’in yapmış olduğu esprili paylaşım ile de dünya gündemine oturan Eray Cömert, hali hazırda İspanya’da Valencia takımının formasını giyiyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.