Enkazdan kurtarılan Cihan Emir Parlak öldü mü?

Enkazdan kurtarılan Cihan Emir Parlak öldü mü?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen Adıyaman’da enkaz altından kurtarılan Galatasaraylı Cihan Emir Parlak öldü mü?

Enkazdan kurtarıldıktan sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, futbolcular Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüşen Cihan Emir Parlak öldü mü? Tüm detaylar haberimizde.

cihan emir parlak ve gs ekibi

CİHAN EMİR PARLAK’TAN ACI HABER

Türkiye'yi sarsan depremde Adıyaman'da enkaz altında kalarak iki bacağını kaybeden ve bir süredir Ankara'da tedavi gören 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak'tan acı haber geldi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, “Depremden sağ olarak kurtulan ve Galatasaray sevgisiyle içimizi ısıtan Cihan Emir Parlak’ın, Vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Genç taraftarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. Seni hep gülen yüzünle hatırlayacağız Cihan…” denildi. Cihan Emir Parlak, hayatını kaybetmeden önce Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, futbolcular Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüşmüştü.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.