EnerjiSA şubelerinde internet işlemleri yapılabiliyor mu? EnerjiSA'da TTNET işlemleri yapılıyor mu?

EnerjiSA şubelerinde internet işlemleri yapılabiliyor mu? EnerjiSA'da TTNET işlemleri yapılıyor mu?

EnerjiSA şubelerinde tek noktadan abonelik yaptırma, abonelik iptali ve elektrik aboneliğini taşıma işlemlerinin yanı sıra insanlar; internet işlemleri yapılabiliyor mu diye araştırıyor. Peki, EnerjiSA şubelerinde internet işlemleri yapılabiliyor mu?

EnerjiSA, Türkiye’nin elektrik dağıtım ve işlemlerinde önemli bir kurum olma özelliği taşıyor. Dolayısıyla birçok abonelik, abonelik iptali, abonelik taşıma ve şikâyet gibi işlemler; gerek müşteri hizmetleri iletişim numarasıyla gerekse de şehrin belirli noktalarındaki işlem merkezlerinde yapılıyor. EnerjiSA sitelerinde yapmış oldukları paylaşımla insanları EnerjiSA Ankara işlem merkezine çağırıyor. EnerjiSA, “Enerjisalı olmanın ayrıcalığını hissedebilmeniz, kaliteli ve hızlı hizmet alabilmeniz için hep araştırıyoruz. Yenilenen Müşteri Hizmetleri Merkezlerimiz ve EnerjiSA İşlem Merkezlerimiz ile sizlere rahatlık ve konfor sunmak için tasarlanmış noktalarda hizmet sunuyoruz” diyerek vatandaşlara rahat, kolay ve hizmet sunmayı garanti ediyor.

Bu işlemlerin yanında internet başvuru ve iptal işlemlerinin EnerjiSA şubelerinde yapılıyor mu diye de merak ediliyor. Peki, EnerjiSA şubelerinde internet işlemleri yapılabiliyor mu? EnerjiSA'da TTNET işlemleri yapılabiliyor mu?

EnerjiSA şubelerinde internet işlemleri yapılabiliyor mu diye soranlara şube fotoğrafı

ENERJİSA ŞUBELERİNDE İNTERNET İŞLEMLERİ YAPILABİLİYOR MU?

EnerjiSA şubelerinde abonelik, abonelik iptali, abonelik taşıma ve şikâyet gibi işlemler gerek müşteri hizmetleri gerekse de EnerjiSA hizmet noktalarında yapılabiliyor. EnerjiSA hizmet noktalarında aynı zamanda; doğal gaz ve internet gibi diğer faturalar da güvenle ödenebiliyor. EnerjiSA, bu durumu şu şekilde açıklıyor:

EnerjiSA İşlem Merkezlerimizde müşterilerimiz tek noktadan abonelik yaptırma, abonelik iptali ve elektrik aboneliğini taşıma (nakil) işlemleri için başvurularını gerçekleştirebilir; elektrik fatura ödeme işlemlerinin yanı sıra su, doğal gaz ve internet gibi diğer faturalarını da güvenle ödeyebilir. Ayrıca bu merkezlerimizden müşterilerimizin elektrik ile ilgili her türlü başvuru ve şikâyetlerini alarak, ihtiyaçlarını müşteri memnuniyeti çerçevesinde karşılıyoruz.”

EnerjiSA'da TTNET işlemleri yapılabiliyor mu sorusu için ttnet modemi

ENERJİSA'DA TTNET İŞLEMLERİ YAPILABİLİYOR MU?

İnsanlar, EnerjiSA hizmet noktalarında internet işlemleri yapılabiliyor mu? Diye araştırıyor. Bu sorunun cevabı; EnerjiSA şubelerinde internet aboneliği, abonelik iptali ve internet faturası ödeme işlemleri yapılabiliyor. Ancak EnerjiSA şubelerinde yapılan internet abonelik işlemleri yalnızca TTNET olacak şekilde yapılabiliyor. EnerjiSA’da TTNET dışında internet abonelikleri yapılmazken, diğer faturalar ise ödenebiliyor. İnternet abonelik işlemi gerçekleştirecek olan vatandaşlar, TTNET aboneliği için EnerjiSA şubeleri Ankara noktalarına giderek, yüz yüze bu işlemleri gerçekleştirebiliyor.

EnerjiSA logosu

ENERJİSADAN RANDEVU NASIL ALABİLİRİM?

EnerjiSA kullanıcıları hızlı ve pratik bir şekilde abonelik yaptırma şansına sahipken, EnerjiSA önemli bir uyarıda bulunuyor. Dileyen vatandaşların hizmet merkezlerinde yüz yüze işlem yaptırmak için önceden randevu alması gerekiyor. Randevu almak oldukça basit olurken, EnerjiSA bunu üç şekilde yapma şansı sunuyor. Birincisi EnerjiSA’nın online hizmetler merkezinden, ikincisi EnerjiSA’nın mobil uygulamasından üçüncüsü ise 444 4 372 numaralı EnerjiSA çağrı merkezinden randevunuzu kolayca oluşturabilirsiniz.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.