EnerjiSA hizmet noktaları nerede? EnerjiSA müşteri hizmetleri numarası ne?

EnerjiSA hizmet noktaları nerede? EnerjiSA müşteri hizmetleri numarası ne?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremin hasar oluşturduğu şehirlerde elektrik sorunları yaşanıyordu. EnerjiSA yeni uygulamayı hayata soktu. Peki, EnerjiSA hizmet noktaları nerede? EnerjiSA müşteri hizmetleri numarası ne?

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden toplam 11 şehrimiz olumsuz manada etkilenmişti. Deprem sırasında birçok kentin elektrikleri kesilmiş, şehirlere enerji birkaç sonra verilebilmişti. Daha sonra elektriğe kavuşan depremzede halk, bu kez de elektrik sorunları yaşıyordu. Bu kapsamda EnerjiSA yeni uygulamaları hayata soktu.

enerjisa hizmet noktası

EnerjiSA tarafından “EnerjiSA’lı olmanın ayrıcalığını hissedebilmeniz, kaliteli ve hızlı hizmet alabilmeniz için hep araştırıyoruz. Yenilenen Müşteri Hizmetleri Merkezlerimiz ve EnerjiSA İşlem Merkezlerimiz ile sizlere rahatlık ve konfor sunmak için tasarlanmış noktalarda hizmet sunuyoruz” denilerek, depremden dolayı hizmet verilemeyen şehirler için müşteri hizmetleri numaralarında güncellemeye gidildi. Ayrıca deprem bölgesinde gerek mobil gerekse de merkez müşteri hizmetleri noktalarının adresleri paylaşıldı. Peki, EnerjiSA hizmet noktaları nerede? EnerjiSA müşteri hizmetleri numarası ne? İşte detaylar:

enejisa hizmet noktaları nerede

ENERJİSA HİZMET NOKTALARI NEREDE?

EnerjiSA, deprem bölgesindeki sıkıntılardan dolayı hizmetlerini geçici süreliğine durduran, hizmet veren merkezlerinin adreslerini ve mobil hizmet noktalarının nerelerde ve hangileri olduğunu açıkladı. EnerjiSA yaptığı açıklamada şunlara değindi: “Deprem felaketinden etkilenen bölgelerimizde elektrikle ilgili başvuru ve işlemleriniz için hizmet alabileceğiniz merkezlerimizi ve mobil araçlarımızı görmek için tıklayınız.” EnerjiSA paylaştığı bağlantıda; hizmet veren noktaları ve adreslerini, hizmet veremeyen noktaların nereler olduğunu ve mobil hizmet araçlarının hangi şehirlerde olduğunu paylaştı. EnerjiSA’nın paylaştığı liste aşağıdaki gibidir.

HİZMET VEREN NOKTALAR VE ADRESLERİ

hizmet veren noktalar listesi 1hizmet veren noktalar listesi 1 devamı

HİZMETİ GEÇİCİ SÜRELİĞİNE DURAN NOKTALAR

hizmeti geçici süre duran noktalar

MOBİL HİZMET VEREN NOKTALAR

mobil hizmet veren noktalar

ENERJİSA MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI NE?

EnerjiSA yapmış olduğu duyuruda, deprem bölgesinde enerji sorunu yaşayan vatandaşların hizmet noktalarına ulaşamayacak olanlar için herhangi bir şikâyet veya başvuruda bulunabilmesi için müşteri hizmetleri çalışma saatlerinde yenileme yaptı. EnerjiSA, “Geçici olarak hizmet veremediğimiz illerde, işlemlerinizi Online Hizmetler Merkezi, Enerjisa Mobil uygulaması, e-Devlet veya 444 4 372 numaralı Enerjisa Çağrı Merkezimiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz” diyerek, bölge vatandaşlarının haftanın belirli gün ve saatlerinde iletişimde bulunabileceğini söyledi.

EnerjiSA müşteri hizmetlerinin ve müşteri merkezlerinin çalışma gün ve saatleri ise şu şekildedir:

Müşteri Hizmetleri Merkezlerimizin çalışma saatleri hafta içi: 08.30-12.30 / 13.30-17.30

Enerjisa İşlem Merkezlerimizin çalışma saatleri hafta içi: 08.30 – 18.30

Cumartesi günü Enerjisa İşlem Merkezlerimizin çalışma saatleri: 09.00 – 16.00

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.