En-Nesyri için yola çıktı! Transferde takas detayı

En-Nesyri için yola çıktı! Transferde takas detayı

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın, Sevilla'lı forvet Youssef En-Nesyri'nin transferi için İspanya'ya gittiği ve görüşmelerde Cengiz Ünder'in takas olarak sunulabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarında yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın, Faslı forvet Youssef En-Nesyri'nin transferini sonuçlandırmak üzere İspanya'ya gittiği ileri sürüldü.

CENGİZ VE BİR MİKTAR PARA

Sabah gazetesinde çıkan habere göre; Fenerbahçe'nin Sevilla'ya para artı futbolcu formülünü sunacağı belirtildi. Bu formülde takas olarak düşünülen ismin Cengiz Ünder olduğu öne sürüldü.

BAŞKAN ALİ KOÇ'UN DESTEĞİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, transfer görüşmeleri için Acun Ilıcalı'ya tam yetki verdiği belirtilirken, Ilıcalı'nın daha önce yaptığı "Bitiremeyeceğim transfer yok" açıklaması, transferin sonuçlanacağın gözler önüne serdi.

EN-NESYRİ'NİN DURUMU

27 yaşındaki Faslı santrfor En-Nesyri için Sevilla'nın daha önce yaptığı açıklamada, birçok Avrupa kulübünden ilgi olduğu ancak henüz tatmin edici bir teklif almadıkları belirtilmişti. Futbolcunun güncel piyasa değerinin 20 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

Öte yandan, Fenerbahçe dışında, İtalya'dan Roma ve Suudi Arabistan'dan Al Quadisiya'nın da En-Nesyri'ye talip olduğu bildiriliyor.

FUTBOLCUNUN PERFORMANSI

Geçen sezon Sevilla formasıyla 41 maça çıkan En-Nesyri, 20 gol atıp 3 asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.