En-Nesyri Fenerbahçe'ye rekorla geliyor! İşte sözleşme detayları

En-Nesyri Fenerbahçe'ye rekorla geliyor! İşte sözleşme detayları

Forvet takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, teknik direktörü Jose Mourinho'nun listesinin ilk sırasında yer alan Youssef En-Nesyri transferinde geri sayıma geçti.

Fenerbahçe, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Youssef En-Nesyri transferinde sona yaklaştı. Sevilla'ya 16 milyon Euro bonservis artı şarta bağlı 4 milyon Euro bonus teklif edildi. İspanyol ekibi, teklife prensipte 'evet' dedi. Sözleşme detayları üzerinde görüşmeler sürüyor. Sarı-lacivertlilerin, bu hafta içinde Faslı golcünün transferini resmen açıklaması bekleniyor. 27 yaşındaki oyuncuyla ise 4 yıllık sözleşme imzalanacak. En-Nesyri'nin de senelik 5 milyon Euro civarında maaş alacağı belirtildi.

CENGİZ'DEN DEVRALIYOR

En-Nesyri, transferi gerçekleştiği anda Fenerbahçe tarihinin en pahalı ismi de olacak. Sarı-lacivertliler, daha önce en fazla bonservisi geçtiğimiz yıl Cengiz Ünder için Marsilya'ya ödedi. Fransız ekibine tam tamına milli yıldız için 15 milyon Euro verildi. Fenerbahçe'den en pahalı oyuncu rekoru Cengiz'e kadar ise 2008'de Real Mallorca'dan alınan Daniel Güiza'ya aitti. Sarı-lacivertliler o dönem İspanyol temsilcisine 14 milyon Euro ödemişti. Emenike için de Spartak Moskava'ya 13 milyon Euro verilmişti.

SUUDİLERİ REDDETTİ

İspanyol basını, En-Nesyri için Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah'ın da Sevilla'ya bir teklif yaptığını ancak Faslı oyuncunun bunu reddettiğini iddia etti. Marca, 27 yaşındaki golcünün Fenerbahçe'ye imza atmasının an meselesi olduğunun da altını çizdi. 2015'te Fas'tan Malaga altyapısına gelen En-Nesyri, ilk kez İspanya dışına çıkacak.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.