Emlak Konut ne kadar bağış yaptı? Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut ne kadar bağış yaptı? Hakan Gedikli kimdir?

8 televizyon kanalında ve 500 radyoda ortak yayınlanan depremzedelere destek canlı yayınına bağlanan Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli de bağış yaptı. Peki, Emlak Konut ne kadar bağış yaptı?

Televizyon ve radyo kanallarının ortak yayınında devam eden bağış kampanyası devam ediyor. Depremzedelere destek olmak adına yapılan bağış kampanyasına Emlak Konut da katıldı. Peki, Emlak Konut ne kadar bağış yaptı? Hakan Gedikli kimdir? İşte cevabı:

EMLAK KONUT NE KADAR BAĞIŞ YAPTI?

8 televizyon kanalının ve 500’ü aşkın radyonun ortak yayınında depremzedelere destek olmak için AFAD ve Kızılay’a bağış toplanırken bir bağış da Emlak Konut’tan geldi. Ortak yayına telefonla katılan isimler bağış miktarlarını canlı yayında ilan ediyor. Emlak Konut da bu yayına katılarak bağış yaptı.

Emlak Konut toplam 1 milyar TL bağışta bulundu.

hakan gedikli kimdir diye soranlar için fotoğrafı

HAKAN GEDİKLİ KİMDİR?

Hakan Gedikli 1975 tarihinde Trabzon doğumludur. 1994 yılında Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi’nden, 2000 yılında da Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrameti Bölümünden mezun olan Gedikli 2000 ile 2006 yılları arasında Sultanbeyli Belediyesi’nde çeşitli kademelerde görev aldı. Hakan Gedikli 2018 yılında Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak göreve başladı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.