Emeklilikte kademeye takılanların sesi Kartal’da yükselecek

Emeklilikte kademeye takılanların sesi Kartal’da yükselecek

Emeklilikte Adalet Derneği, emeklilik sistemindeki adaletsizliklere dikkat çekmek amacıyla 27 Ekim Pazar günü İstanbul Kartal'da "Kademeli Emeklilik Mitingi" düzenleyecek. Dernek, EYT düzenlemesi sonrası mağdur olan milyonların sesi olacak.

Emeklilik sisteminde adaletsizlik olduğunu savunan EMADDER, yeni bir mitingle bir kez daha gündeme geliyor. Emeklilikte Adalet Derneği, konuya ilişkin farkındalık yaratmak ve talepleri dile getirmek amacıyla önemli bir adım daha atıyor. Dernek, 27 Ekim Pazar günü İstanbul Kartal Miting Alanı'nda "Kademeli Emeklilik Mitingi" düzenleyeceğini duyurdu.

emadder-2.jpg

MİLYONLARIN SESİ KARTAL'DA YÜKSELECEK

Dernek tarafından yapılan açıklamada, mitingin amacı net bir şekilde ortaya konuldu. Paylaşımda, "Emeklilikte Kademe İçin Buluşuyoruz. EYT Sonrası mağdurları olarak, az farkla yıllarca daha fazla çalışmak zorunda kalan milyonların sesi olmak için KARTAL'dayız!" ifadelerine yer verildi.

emadder-3.jpg

KADEMELİ EMEKLİLİK TALEBİ ÖN PLANDA

Mitingin ana teması olan "kademeli emeklilik" talebi, emeklilik sisteminde daha adil bir yapı oluşturulması çağrısını içeriyor. Dernek, mevcut sistemde az bir farkla yıllarca daha fazla çalışmak zorunda kalan kişilerin mağduriyetine dikkat çekiyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.