Emeklilere yeni uygulama: Artık maaşları böyle alacaklar!

Emeklilere yeni uygulama: Artık maaşları böyle alacaklar!

Tüm emekliler için yeni uyarılar peş peşe geldi. Bankacılık sisteminde yapılan değişiklik ile birlikte ATM ve banka şubesi kullanımına yönelik yeni adımlar atıldı. İşte detaylar...

Tüm Türkiye'de emekli maaşlarını ödeme yöntemlerinde yeni bir uygulamanın hayata geçirildiği duyuruldu. Bankacılık sisteminde yapılan değişiklik ile birlikte ATM ve banka şubesi kullanımı doğrudan etkilenecek. Emeklilere sağlanan banka promosyon tutarlarında güncelleme yapılırken ATM'ler aracılığıyla yapılan para çekme işlemlerinde de bazı değişiklikler gerçekleştirildi. Emeklilerin en çok yaşadığı teknik sorunlara çözüm getirilmesi amaçlanırken ödemelerin yeni limitlere göre yapılacağı belirtildi.

BANKALARDA YENİ GÜNCELLEME

Emekli maaş ödeme sisteminde yapılan yeni düzenleme Türkiye genelinde yürürlüğe girdi. 81 ilde geçerli olan değişiklik kapsamında bankalar ATM üzerinden çekilen para limitlerini güncelledi. Bu kapsamda emeklilere daha kolay bir ödeme sistemi sağlanmış olacak. Emeklilerin ATM kullanımı sırasında yaşadığı teknik problemler henüz çözüme ulaşmamışken emekli promosyonlarında da artış yapıldığı duyuruldu. Yeni düzenleme ile birlikte emeklilerin maddi işlemlerinin hızlandırılması amaçlansa da bazı zorluklar da beraberinde geliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.