Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı başladı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı başladı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda "Orta Vadeli Program'da öngörülen yapısal tedbirler" değerlendirilecek. Ayrıca enflasyonla mücadele ve ekonomideki diğer gelişmeler de ele alınacak.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ve bazı bakan yardımcıları katılım sağladı.

Toplantıda "Orta Vadeli Program'da öngörülen yapısal tedbirler" değerlendirilecek. Ayrıca enflasyonla mücadele ve ekonomideki diğer gelişmelerin de masada olacağı tahmin ediliyor. Görüşme sonrası yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Daha önce yapılan toplantının ardından, ekonomi programının ilk yılında elde edilen kazanımların doğru yolda olunduğunu gösterdiği kaydedilmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.