Dusan Tadic'ten samimi açıklamalar: "Fenerbahçe için her şeyimizi ortaya koyacağız"

Dusan Tadic'ten samimi açıklamalar: "Fenerbahçe için her şeyimizi ortaya koyacağız"

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic, Tivibuspor'a verdiği röportajda milli takım kararından Mourinho'ya, transfer dedikodularından gelecek planlarına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Tadic, milli takımı bırakma kararıyla ilgili, "Tuhaf oldu ama aynı zamanda pozitif. Çünkü tamamen Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım" diyerek kulübe olan bağlılığını vurguladı.

SAMSUNSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Deneyimli oyuncu, Samsunspor'un başarılı performansına dikkat çekerek, "Kolay bir maç olmayacak ancak Fenerbahçe her maçı kazanmak için sahaya çıkar" ifadelerini kullandı.

GEÇEN SEZON VE YENİ HEDEFLER

Geçen sezonki şampiyonluk kaybını "inanılmaz" olarak nitelendiren Tadic, bu sezon için, "Dünyanın en iyi teknik adamlarından biriyle çalışıyoruz. Umarım bu yıl birlikte kupalar kazanabiliriz" dedi.

MOURİNHO VE YENİ TRANSFERLER

Tadic, Mourinho'yu "dünyanın en iyi teknik adamlarından biri" olarak tanımlarken, yeni transferler Amrabat ve Kostic'in takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

TARAFTAR DESTEĞİ VE GELECEK PLANLARI

Fenerbahçe taraftarının desteğinin kendilerine büyük enerji verdiğini söyleyen Tadic, futbol kariyeri sonrası için de antrenörlük yapmak istediğini açıkladı.

AJAX TEKLİFİ

Tadic, Ajax'tan aldığı uzun süreli kontrat teklifini de açıkladı, ancak Fenerbahçe'de devam etme kararı aldığını ima etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.