Düelloda üçüncü perde: Guardiola'dan Mourinho'ya işaretli yanıt!
Pep Guardiola ve Jose Mourinho arasında şampiyonluk sayıları üzerinden yaşanan gerginlik, yeni açıklamalarla devam etti.
Pep Guardiola ve Jose Mourinho arasında şampiyonluk sayıları üzerinden yaşanan gerginlik, yeni açıklamalarla devam etti.
GUARDİOLA’DAN 6 İŞARETİ
Pep Guardiola, Liverpool'a karşı aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından tribünlerden gelen "Yarın sabah kovulacaksın" tezahüratlarına 6 işareti yaparak, Premier Lig'deki 6 şampiyonluğunu hatırlattı. Bu hareket, Mourinho'nun geçmişte Manchester United'da yaptığı benzer bir davranışla karşılaştırıldı. Guardiola, basın toplantısında bu durumu "Benim durumum aynı olmaz umarım. Jose ile birbirimize benziyoruz. Ama o 3 kez kazandı, ben 6 kez kazandım" diyerek, şampiyonluk sayısındaki farkı vurguladı.
MOURİNHO’DAN GUARDİOLA’YA SERT YANIT
Jose Mourinho, Guardiola'nın açıklamalarına yanıt vererek, "Ben adil, temiz bir şekilde kazandım. Kaybettiysem rakibimi benden iyi olduğu için tebrik etmek istiyorum. 150 davayla uğraşarak kazanmak istemem" dedi ve Manchester City'ye yöneltilen mali suçlamaları gündeme getirdi.
"MOURİNHO 1. LİG’E DÜŞÜRÜLMESİNİ İSTİYOR"
Mourinho'nun sözlerinin ardından Guardiola, "Bu bir şakaydı. Gerçek olan ise; onun 3, benim ise 6 Premier Lig şampiyonluğum var. Mourinho'ya suçumuz kanıtlanana kadar masum olduğumuzu belirtmek isterim. Ondan sonra ne olacağını göreceğiz. Ama anlaşılan o ki Mourinho da Manchester City'nin 1. Lig ya da İngiltere Konferans Ligi'ne düşürülmesini isteyenlerden biri" diyerek tartışmayı daha da kızıştırdı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.