Doç. Dr. Gökçe açıkladı: Elebaşının ölmesi örgütü nasıl etkiler?

Doç. Dr. Gökçe açıkladı: Elebaşının ölmesi örgütü nasıl etkiler?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe, FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün örgütü nasıl etkileyeceğine ilişkin "Örgüt içinde dağılmaya sebep olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi örgüte yakınlığıyla bilinen yayın organı Herkul tarafından duyuruldu.

Fethullah Gülen'in küçük kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Ebuseleme Gülen, ölümü doğruladı.

GÜLEN'İN ÖLMESİ ÖRGÜTÜ NASIL ETKİLER?

Elebaşının ölümünü değerlendiren Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe, bu durumun örgüt içinde dağılmaya sebep olacağını söyledi. 24 TV'ye konuşan Gökçe, "Halen hapisten çıkanlar örgüt şeklinde gezmeye devam ediyorlar. Farklı grup içinde yapılanmaya çalışıyorlar. Bir anda ortaya çıkabileceklerini göz ardı etmemek gerek. Tamamen dağılıp ellerindeki kozun gitmesini istemeyeceklerdir" ifadelerini kullandı.

"ABD ÖRGÜTTEN VAZGEÇECEK Mİ?"

Gökçe, terör örgütünün nasıl devam edeceğine ilişkin ise "ABD bu örgütten vazgeçecek mi soru burada. Ya da başka isim seçip örgütü tekrar toparlamaya çalışacak mı? Kolay kolay bu örgütün dağılacağından bahsetmek mümkün değil daima uyanık kalmakta fayda var. Farklı gruplar içerisinde yer alabilirler. Geçmişte yaptıklarını hepimiz gördük" diye konuştu.

Gökçe, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da Akademi, güvenlik bürokrasisi, silahlı kuvvetler ve adliye bürokrasisine dikkat etmek gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.