Diyarbakır'da sular durulmuyor! Yıllar önce o derede Muhammed de ölü olarak bulunmuş

Diyarbakır'da sular durulmuyor! Yıllar önce o derede Muhammed de ölü olarak bulunmuş

Diyarbakır'da vahşice öldürülen Narin Güran'ın cesedinin bulunduğu derede, 2007 yılında kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek'in de cansız bedeninin bulunması, yıllar sonra yeni şüpheleri gündeme getirdi.

Diyarbakır’da kaybolduktan sonra 19 gün boyunca aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, evlerine yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında çuval içerisinde bulundu. Cinayeti işleyen zanlı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cesedini amcası Salim Güran’ın emriyle dere kenarına attığını itiraf etti. Türkiye'yi sarsan vahşi cinayet, bölgede daha önce yaşanmış benzer bir olayla olan bağlantılar üzerine yeni soru işaretlerini doğurdu.

2007 YILINDA BENZER OLAY

NOW Ana Haber’in ortaya çıkardığı bilgilere göre, Narin’in cesedinin bulunduğu aynı derede, 2007 yılında kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek’in de cansız bedeni bulunmuştu. Aradan geçen 17 yılın ardından Narin’in cinayeti, Muhammed Çelikbilek’in ölümünü yeniden gündeme taşıdı ve babası Abdülhakim Çelikbilek, oğlunun ölümüne dair şüphelerini dile getirdi.

"BOĞULDU" DENİLEREK DOSYA 1 AYDA KAPANMIŞ

Acılı baba, evleri ile dere arasındaki mesafenin 25 kilometre olduğunu, oğlunun bu kadar uzak bir yere kendi başına gitmesinin mümkün olmadığını belirtti. Muhammed’in ölüm nedeni resmi olarak "boğulma" olarak kaydedilse de, Narin’in öldürülmesinden sonra bu olayın da farklı bir boyut kazanmış olabileceğini düşündüğünü söyledi. Abdülhakim Çelikbilek, oğlunun boğulmasının mümkün olmadığını, dosyanın 1 ay içinde kapatılmasının kendisinde derin şüpheler bıraktığını ifade etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.