Diyarbakır'da silahlı kavga: İki kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır'da silahlı kavga: İki kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde boşanma aşamasındaki çiftin tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda iki kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesindeki Aziz Mahmutoğulları Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, boşanma aşamasındaki Muhammed Ali Baran ile eşi E.B. arasında tartışma çıktı. Yakınlarının da katıldığı tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda Muhammed Ali Baran ile akrabası Vedat Baran ve bir diğer kişi A.B., tabancayla vurularak yaralandı.

OLAY YERİ VE GÖZALTILAR

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, Muhammed Ali Baran ve Vedat Baran’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı A.B., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarını inceleyerek kaçan şüphelilerin adresini tespit etti. Operasyon düzenlendi ve Muhammed Ali Baran’ın eşi E.B., kayınvalidesi R.Ş. ve kardeşi A.Ş. gözaltına alındı. Polis, diğer kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Cenazeler ise otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.