Diyarbakır'da dizi setinde korkunç intihar!

Diyarbakır'da dizi setinde korkunç intihar!

Kanal D'nin Güzel Aşklar Diyarı adlı fenomen dizisi, korkunç bir olayla gündeme geldi. Dizinin set bitiminde bir kişi kendini köprüden atarak intihar etti.

Başrollerini Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi ünlü oyuncuların paylaştığı ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı adlı fenomen dizi, korkunç bir olayla gündeme geldi.

"Magazin Burada"nın haberine göre, dizinin kostüm asistanı Melek Üstündağ'ın bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu nedenle ilaç kullandığı iddia edildi. Üstündağ’ın sadece bir haftalığına sete dahil olduğu bilgisi paylaşıldı.

SET EKİBİYLE VEDALAŞTI

Olayın üç gün önce gerçekleştiği ve Üstündağ’ın çekimlerin tamamlanmasının ardından set ekibiyle vedalaştığı belirtildi. Set aracına bindikten sonra köprüye yaklaştıklarında araçtan inmek isteyen Üstündağ, iner inmez kendisini köprüden attı. Olayda ağır yaralanan Üstündağ, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Üstündağ'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.