Diyarbakır'da asansör tartışması kavgaya dönüştü

Diyarbakır'da asansör tartışması kavgaya dönüştü

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde, bir apartmanın asansöründe kurye ile kapıcı arasında başlayan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Olay, bina sakinlerinin de dahil olmasıyla cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir apartmanın önünde çıkan asansör tartışması, kavgayla sonuçlandı. Olay, online yemek siparişi getiren kurye F.A.'nın, apartman asansörünü kullandığı sırada başladı. 5’inci kata çıkan F.A., asansörün dışını temizleyen kapıcı E.S. ile karşılaştı. E.S., kurye F.A.'ya asansörü kapatacağını ve merdivenle inmesini söyledi.

Siparişi teslim ettikten sonra merdivenle inen F.A., asansörü kilitleyen E.S.'nin yaptığının doğru olmadığını belirterek itiraz edince, aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, bina sakinlerinin de dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Polisin olay yerine gelmesiyle kavga sonlandırılırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.