Diyarbakır Valisi'nden NarinGüran açıklaması: Çok fazla bir şey söylememiz doğru olmaz

Diyarbakır Valisi'nden NarinGüran açıklaması: Çok fazla bir şey söylememiz doğru olmaz

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran cinayetine ilişkin "Bu adli sürece herkesin sabırla saygı göstermesi gerekiyor. Titiz bir çalışma yürütülüyor" açıklamasında bulundu.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma hız kesmeden devam ediyor. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, "Adli süreç titizlikle sürdürülüyor." dedi.

YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Vali Zorluoğlu, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda bir başsavcı vekili ve dört savcının büyük bir gayretle çalıştığını belirtti. İlgili jandarma ve emniyet birimlerinin de desteğiyle kapsamlı bir soruşturma yürütülüyor. Vali, bu süreçte herkesin sabırlı olması ve adli sürece saygı göstermesi gerektiğini vurguladı. Cinayetin tüm detaylarının aydınlatılması adına hassas bir çalışma yapıldığını ifade eden Zorluoğlu, sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasının önemine dikkat çekti. Konunun tamamen adli bir mesele olduğunu ve bu nedenle fazla açıklama yapmanın doğru olmayacağını söyledi.

12 ŞÜPHELİ TUTUKLU

Cinayetle ilgili olarak aralarında anne, ağabey ve amcaların da bulunduğu 12 şüphelinin tutukluluk hali devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.