Dilan Polat arabalarını geri mi istiyor? Avukatından açıklama geldi

Dilan Polat arabalarını geri mi istiyor? Avukatından açıklama geldi

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliyesi sonrası çıkan haberler üzerine avukatı Sevinç Horoz, çeşitli açıklamalar yaptı. Horoz, önceliklerinin müvekkillerinin sağlığı ve özgürlüğü olduğunu vurguladı.

Dilan Polat'ın avukatı Sevinç Horoz, basında yer alan "Araçlarını geri almak için başvuracak" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Horoz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ne araçların ne de şirketlerin iadesine ilişkin herhangi bir talep veya değerlendirme yapılmadığını vurguladı.

Avukat Horoz, müvekkillerinin sağlığı ve özgürlüklerine kavuşmalarının öncelikli hedefleri olduğunu belirtti. Sevinç Horoz, bir radyo programında yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını ifade etti.

ARAÇ İADESİ Mİ İSTENDİ?

Avukat Sevinç Horoz, tahliyesinin ardından ilk olarak eşi Engin Polat’ı cezaevinde ziyaret eden Dilan Polat tarafından şu ana kadar araç iadeleri için bir girişimde bulunmadığı, bunun ancak yargılama sürecinde değerlendirilebileceğini söyledi.

Horoz ayrıca, Dilan Polat'ın tüm sosyal medya kullanımına değil, sadece bazı paylaşımlarına yönelik pişmanlık duyabileceğini ifade ettiğini, ancak bunun yanlış aktarıldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.