Derbi bileti karaborsaya düştü: Resmen bir ev parası

Derbi bileti karaborsaya düştü: Resmen bir ev parası

Olası bir şampiyonun çıkacağı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde biletler tükenmiş durumda. Kapalı gişe oynanacak dev maçın biletleri karaborsaya düşerken, bazı internet sitelerinin VIP koltuklara 750 bin TL fiyat biçtiği ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında lider Galatasaray, şampiyonluk yarışında kıran kırana mücadele verdiği Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Cimbom’un karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılması durumunda şampiyon olacağı dev maç, 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi ise Arda Kardeşler yönetecek.

foto1.jpg

FIRSATÇILAR İŞ BAŞINDA

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet, sezonun son büyük maçı olarak öne çıkarken, bu maça olan ilgiyi fırsata çevirmek isteyenlerin karaborsada bilet satışına başvurduğu ortaya çıktı.

haber1-001.jpg

Karaborsa fiyatları astronomik seviyelere ulaşırken, VIP koltuklar 750 bin TL'ye kadar yükseldi. Ayrıca, farklı kategorilerdeki VIP koltuklar 125 bin ile 200 bin TL arasında alıcı buluyor.

haber2-001.jpg

DEPLASMAN DA ANLIK TÜKENDİ

Sadece Galatasaraylı taraftarlar değil, Fenerbahçeli taraftarlar da dev mücadeleye büyük ilgi gösteriyor. Sarı-lacivertli taraftarların RAMS Park'ta oynanacak olan derbi maçına yönelik talep, ayrılan bilet sayısını katlayacak kadar fazla. İl Güvenlik Kurulu'nun kararıyla yaklaşık 2647 bilet ayrılsa da, bu sayının çok üzerinde talep gelmiş durumda. Fenerbahçeliler, takımlarını desteklemek için kulüpten binlerce bilet talep ediyorlar. Fakat biletler satışa çıkar çıkmaz tükeniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.