Depremde hayatını kaybeden futbolcu Hakan Doğan kimdir?

Depremde hayatını kaybeden futbolcu Hakan Doğan kimdir?

Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklal Spor'un futbolcusu Hakan Doğan, deprem felaketinde hayatını kaybetti. Peki, Hakan Doğan kimdir?

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde üçüncü günü geride bırakırken, spor camiasından bir üzücü haber daha geldi. Futbolcu Hakan Doğan hayatını kaybetti. Peki, Hakan Doğan kimdir?

HAKAN DOĞAN KİMDİR?

4 Ekim 1990 tarihinde Erzincan’da dünyaya gelen Hakan Doğan, sağ kanat ve forvet mevkilerinde forma giyerken 1.70 boyundadır. 32 yaşındaki futbolcu kariyerinde sırasıyla Refahiyespor, Erzincanspor, Cizrespor, Afyonspor, Gebzespor, Nevşehir Belediyespor, Mardin Başak, Tavşanlı Linyit, Adıyaman 1954, Ünye 1957, Tire 2021 ve son olarak Maraş İstiklal forması giyiyordu. Deprem faciasında vefat eden Hakan Doğan için TFF’de bir açıklama yayımladı.

hakan-dogan-2.jpg

Açıklamada, “Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklalspor'un futbolcusu Hakan Doğan’ın ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hakan Doğan’a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasına başsağlığı dileriz. Taner Kahriman'ın ardından ikinci futbolcusunu kaybeden Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasının acısını paylaşıyoruz” denildi.

Mert Dokuzoğlu / İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.