Deprem sonrası enkaz altında kalan Christian Atsu kimdir, kariyeri?

Deprem sonrası enkaz altında kalan Christian Atsu kimdir, kariyeri?

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 büyüklüğündeki deprem Hatay'da maalesef büyük yaralar açtı. Deprem sonrası enkaz altında kalan Christian Atsu kimdir, kariyeri?

Deprem ile ilgili gelişmeler merak edilirken, açıklanan verilere göre 1014 kişi hayatını kaybederken, Hatayspor'dan Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım, Kerim Alıcı, Ekrem Ekşioğlu ve Osman Ateş enkazdan çıkarken, iki futbolcudan ise henüz haber yok. Deprem sonrası enkaz altında kalan Christian Atsu kimdir, kariyeri?

CHRİSTİAN ATSU KİMDİR, KARİYERİ?

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde şu ana kadar 1014 kişi hayatını kaybederken, Hatayspor'dan Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım, Kerim Alıcı, Ekrem Ekşioğlu ve Osman Ateş enkazdan çıkarken, Taner Savut ve Christian Atsu’dan ise henüz haber yok. Hatayspor’da oynayan 10 Ocak 1992 Gana doğumlu Christian Atsu, sol kanat pozisyonunda görev almaktadır. 31 yaşında ve 1.65 boya sahip Atsu, kariyerinde sırasıyla Feyenoord Gana, Porto, Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle United, Al-Raed formalarını terletmiş ve şu anda da Hatayspor’da forma giymektedir.

Hatayspor’da bu sezon toplamda 4 maça çıkmış futbolcu, 1 gol kaydetti. Atsu, sezon boyunca lig ve kupa dâhil olmak üzere toplamda 79 dakika süre alabildi. 2012 yılından bu yana ülkesi Gana Milli takımında forma giyen tecrübeli futbolcu, 60 mücadelede 10 gol atmayı başardı. Hatayspor’da sezon sonu sözleşmesi bitecek Christian Atsu’nun güncel piyasa değeri ise 400 Bin Euro olarak güncellendi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.