Deprem nedeniyle otoyollar ücretsiz mi, köprüler ücretsiz mi?

Deprem nedeniyle otoyollar ücretsiz mi, köprüler ücretsiz mi?

Depremin ardından Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören yolların onarım çalışmaları da sürüyor. Peki, Deprem nedeniyle oto yollar ücretsiz mi, köprüler ücretsiz mi?

Depremlerin ardından otoyollar ağır hasar aldı ve bazı yollar kullanılamaz hale geldi. Zarar gören otoyolların onarım çalışmaları sürerken deprem nedeniyle oto yollar ücretsiz mi sorusu merak konusu oldu. Bu merakınızı gidermek için haberimizi sizler için derledik. Peki, Deprem nedeniyle oto yollar ücretsiz mi, köprüler ücretsiz mi? İşte tüm detaylarıyla haberimizin devamında:

haberici-001.jpg

OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ Mİ?

Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı depremin ardından Karayolları Genel Müdürlüğü, yaklaşık 14 bin kişilik personelle seferberlik ilan etti. Hasarlı yolları trafiğe açmak için ekipler gece gündüz demeden aralıksız çalışıyor.
Deprem sonrası başkent Ankara’da gişeler ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Karayolları Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada "Niğde-Ankara Otoyolu ücretsiz olarak hizmet vermektedir" dedi.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.