Deprem ile dalga geçen Ant Payne kimdir, ne dedi?

Deprem ile dalga geçen Ant Payne kimdir, ne dedi?

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen deprem sonrası Türkiye, yaralarını sarmaya çalışıyor. 45’in üzerinde ülke desteğini gönderse de Ant Payne, Türkiye’deki deprem ile ilgili dalga geçti. Espri olduğunu belirtse de tepki gördü. Peki, Ant Payne kimdir, ne dedi?

Bütün dünya merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için acılarını dile getirirken, bazı insanlar ise bu yaşanan büyük felaket sonrası dalga geçerek tepkiyle karşılaşıyor. Bir yayında espri olarak söylediği sözler gündem olan Ant Payne’i, sosyal medya ve İngiliz medyası yerden yere vurdu. Peki, Ant Payne kimdir, ne dedi? Hepsi haberimizin detayında:

haber-ici-payne.jpg

ANT PAYNE KİMDİR?

Ant Payne, 16.00 ile 19.00’da Capital FM’de radyo yayını yapan bir DJ’dir. İngiltere Londra’da yaşamaktadır.

AKIL ALMAZ SÖZLER

Yayın yaptığı sırada ülkemizde gerçekleşen büyük felaket için, şu an Türkiye’ye ucuz uçak bileti almak için en ideal zaman diyen Payne, “Bence şu an Türkiye’ye gelecek birkaç yıl için ucuz bilet bakmak için en ideal zaman. Oradayken dişlerinizi de yaptırabilirsiniz ve 19 yaşında biri olarak geri dönebilirsiniz. Daha sonra da yarışma programlarına katılabilirsiniz” ifadesini kullandı.

İngiliz medyası ve dünya basınında tepki çeken Payne, daha sonra özür dileyerek “Herkese merhaba dün akşam program sırasında yaptığım yoruma açıklık getirmek istiyorum. O sözlerim duyarsızdı ve zamanı uygun değildi. Programımda kimseyi üzmek ve gücendirmek istemem. En içten dileklerimle özür diliyorum” dedi.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.