Deprem bölgelerinde hava durumu gece nasıl olacak?

Deprem bölgelerinde hava durumu gece nasıl olacak?

Deprem bölgelerinde yoğun kar ve fırtına beklendiğini açıklandı. Peki, Deprem bölgelerinde hava durumu gece nasıl olacak?

Bugün Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerden sonra, meteoroloji uzmanları deprem bölgelerinde yoğun kar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Peki, Deprem bölgelerinde hava durumu gece nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge için turuncu uyarıda bulundu. Deprem Bölgesinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Gece saatlerinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybederken binlerce insan evsiz kaldı. AFAD, Kızılay, TSK personelleri, Emniyet teşkilatı ve gönüllü vatandaşlar bir yandan arama-kurtarma çalışmaları devam ederken diğer bir yandan ise çetin kış şartları ile mücadele ediyor. Peki, Deprem bölgelerinde hava durumu gece nasıl olacak? İşte yanıtı:

deprem bölgelerinde hava durumunu anlatan görsel

KAHRAMANMARAŞ HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Kahramanmaraş hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 4 dereceye kadar düşmesi ve parçalı bulutlu olması bekleniyor.

deprem bölgelerinde hava durumu uyarılarını anlatmaya yönelik kar fotoğrafı

MALATYA HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Malatya hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 6 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Yoğun kar yağışı yaşanan bölgeden fotoğraf

DİYARBAKIR HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Diyarbakır hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 3 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

deprem bölgelerinde hava durumu nasıl olacağını anlatan göresel

GAZİANTEP HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Gaziantep hava durumu için dikkat edilmesi gerekilen herhangi bir uyarı yapılmadı. Gaziantep’te havanın gece saatlerinde eksi 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

BATMAN HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Batman hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde 1 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışı bekleniyor.

BİNGÖL HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Bingöl hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 4 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışı bekleniyor.

ELAZIĞ HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Elazığ hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

deprem bölgelerinde hava durumu

MARDİN HAVA DURUMU

Mardin’de vatandaşların meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olmaları bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 2 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışı bekleniyor.

KİLİS HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Kilis hava durumu için dikkat edilmesi gerekilen herhangi bir uyarı yapılmadı. Kilis’te havanın gece saatlerinde eksi 3 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

ADANA HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Adana hava durumu için sarı kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın çok bulutlu olacak Adana’nın gece saatlerinde 2 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

OSMANİYE HAVA DURUMU

Osmaniye’de vatandaşların meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olmaları bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 1 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

ŞIRNAK HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Şırnak hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 2 dereceye kadar düşmesi ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

HAKKÂRİ HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Hakkâri hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde eksi 6 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışı bekleniyor.

SİİRT HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından Siirt hava durumu için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşların hava durumuna karşı çok tedbirli olmalı bildirilirken havanın gece saatlerinde 0 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışı bekleniyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.