Deniz Undav’la ilgili şok bir iddia daha: Kendimi Türk hissetmiyorum

Deniz Undav’la ilgili şok bir iddia daha: Kendimi Türk hissetmiyorum

Türk asıllı Alman futbolcu Deniz Undav’ın, Kuntz’un A Milli Takıma davetini “kendimi Türk hissetmiyorum” diyerek reddettiği ileri sürüldü. Undav’ın küstah cevabı ve GS’nin sosyal paylaşımları nedeniyle transferden vazgeçtiği bir isme davet tepki topladı.

Türk asıllı Alman futbolcu Deniz Undav, yine skandal bir iddia ile gündemde. İngiltere takımı Brighton'da top koşturan futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımına davet edildiği, Undav’ın bu daveti “kendimi Türk hissetmiyorum” diyerek geri çevirdiği ileri sürüldü.

SKANDAL CEVAP

Daveti bizzat Teknik Direktör Stefan Kuntz'un yaptığı, Deniz Undav'ın etnik kökeninden bahsedip, Türk Milli Takımı’nda oynamak istemediğini, çünkü kendisini Türk hissetmediğini belirttiği iddia edildi. Undav’ın küstah cevabının yanı sıra Teknik Direktör Kuntz’un, Galatasaray’ın sosyal paylaşımları nedeniyle transferinden vazgeçtiği bir ismi Milli Takım’a davet etmesi tepki topladı.

İŞTE O OLAY

Deniz Undav geçtiğimiz günlerde yine gündeme gelmişti. Şöyle ki, Fenerbahçe’nin Ozan Suncak’ı geri göndermesine benzer bir olayın Galatasaray’da yaşandığı iddia edilmişti. Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe, Almanya’dan transfer ettiği ancak PKK lehine paylaşımları olduğu iddiası üzerine Ozan Suncak’ın sözleşmesini feshetmişti. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray da benzeri bir olay ile gündeme gelmişti.

GALATASARAY TRANSFERDEN VAZGEÇTİ ÇÜNKÜ…

Galatasaray’ın İngiliz Brighton’da oynayan Deniz Undav’ı transfer etmek istediği belirtiliyordu. Sarı Kırmızılı takımın ilgisi üzerine Deniz Undav’ın da “Türkiye’de oynamaya hazırım” mesajı gönderdiği, çocukluğundan bu yana Galatasaray’lı olduğunu ve bu takımda futbol oynamayı çok istediğini söylediği haberleri basında yer almıştı. Ancak sarı kırmızılı yönetimin bu transferden vazgeçtiği ileri sürülmüştü.

“TERÖR ÖRGÜTÜ LEHİNE PAYLAŞIM” İDDİASI

Nedeni ise, Galatasary yönetiminin kulağına, Deniz’in de Ozan Suncak benzeri bazı eylemleri olduğu, sorunlu sosyal medya paylaşımları bulunduğu iddialarının gitmesi. Bu iddia üzerine GS Yönetiminin Deniz Undav transferinden vazgeçtiği belirtildi.

Deniz Undav kimdir?

Bu haberler üzerine internette Deniz Undav kimdir, nereli, Ozan Suncak’la ilgisi ne sorularına cevap aranmaya başladı.
2022 yılı itibarıyla 26 yaşında olan Deniz Undav, İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton’da forma giyiyor. Aslen Şanlıurfalı. Belçika’da futbola başladı. 2021 - 2022 sezonunda Belçika’da 70 maçta 45 gol atarak yılın oyuncusu seçildi. Almanya vatandaşı da olan Undav, şimdilerde İngiliz Brighton’da top koşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.