Dehşet cinayette flaş gelişme: Görüntülü aramış!

Dehşet cinayette flaş gelişme: Görüntülü aramış!

İstanbul’da 19 yaşındaki iki genç kızı vahşice öldüren Semih Çelik’in annesi, oğlu ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Annenin söyledikleri herkesin kanını dondurdu

İstanbul'da iki kadını öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik'in annesi, oğlunun olay günü kendisini Ayşenur Halil ile birlikteyken görüntülü aradığını açıkladı. Olayın detayları ve ailelerin ifadeleri kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. İstanbul'da gerçekleşen ve toplumu derinden sarsan olayda, Semih Çelik adlı şahıs önce Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i, ardından Fatih'te İkbal Uzuner'i öldürdü. Çelik, cinayetlerin ardından Edirnekapı'daki surlardan atlayarak intihar etti.

ANNENİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından Semih Çelik'in annesinin ifadesi ortaya çıktı. Anne, oğlunun olay günü kendisini görüntülü olarak aradığını ve bu sırada Ayşenur Halil'in de yanında olduğunu belirtti. Öldürülen kadınlardan İkbal Uzuner'in babasının ifadesi de kamuoyuyla paylaşıldı. Ailelerin acısı ve şoku, toplumda derin bir etki yarattı. Uzuner ailesinin ifadeleri, olayın ardındaki trajediyi gözler önüne serdi.

Semih Çelik'in annesi oğlunu pandemi sürecinde kaybettiğini ifade ederek, "Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal'in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim." dedi. Semih Çelik'in annesi ayrıca, "Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi" şeklinde konuştu.

'DOKTORA GÖTÜRDÜM, BİR ŞEY YOK DEDİLER'

"Ben evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm. İntihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler. Eve ambulans çağırdım bunun ambulanslık durumu yok dediler. Ben çırpındım yandım bağırdım ama oğlumu iyileştiremedim. Ne olduysa pandemi sonrası odasına kapanınca oldu. Oğlumdaki durumu görünce ben İkbal'in ailesine ulaşıp kızınızı uzak tutun. Oğlum iyi değil kızınızı alın kaybedin dedim."

Kaynak:HABER MERKEZİ / Milliyet.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.